La Policía Local destiene a un individuo intentando sustraer un vehículo
  • Els fets s'han produït a primeres hores de la matinada d'aquest dimecres, quan una patrulla realitzava serveis de vigilància en prevenció de delictes als voltants del carrer Vicent Marco Miranda


Agents de la Policia Local de Borriana han detingut un individu mentre tractava de sostraure un vehicle. La ràpida intervenció dels agents ha evitat la sostracció de la furgoneta i s’ha detingut al sospitós que compta amb diversos antecedents per aquest tipus de delictes.

Els fets s'han produït a primeres hores de la matinada d'aquest dimecres, quan una patrulla realitzava serveis de vigilància en prevenció de delictes pels voltants del carrer Vicent Marco Miranda. Els agents van observar una persona en actitud sospitosa a l'interior d'una furgoneta i, en dirigir-se a realitzar les comprovacions oportunes, el sospitós va tractar de fugir i va ser immediatament interceptat pels agents.

El vehicle presentava signes d'haver sigut forçat, després de ser sorprès el sospitós en el mateix moment en què tractava d’emportar-se’l. La ràpida intervenció dels agents va evitar la sostracció de la furgoneta i va donar lloc a la detenció d’A.E.S, veí de la localitat de 47 anys d'edat i amb diversos antecedents per aquest tipus de delictes.

El detingut ha sigut traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil des d'on, presumiblement, serà posat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni.