Agents de la Policia Local han detingut aquesta matinada un individu, J.C.U., de 26 anys d'edat i veí d'aquesta localitat, com a presumpte responsable d'un delicte contra la salut pública.

Els fets es van desencadenar quan els agents patrullaven per la ronda Pere IV del municipi i van observar en actitud sospitosa a un jove que, en detectar la presència dels agents, va mamprendre una fugida precipitada amb un patinet elèctric. La ràpida actuació dels agents va permetre interceptar el sospitós, malgrat que circulava en un patinet modificat per a augmentar-ne la potència.

Del registre superficial de les pertinences va resultar que portava diverses dosis de diferents substàncies tòxiques, pel que sembla, haixix, cocaïna i marihuana, així com nombrosa moneda fraccionada, fruit, presumptament, de diferents transaccions típiques de la venda d'aquestes substàncies.

El detingut, juntament amb les substàncies i els diners aprehesos va ser traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana per a la realització d'altres diligències i la posada a disposició del l’Autoritat Judicial del detingut.

Aquesta intervenció, juntament amb unes altres que es realitzen en les últimes setmanes, són fruit del compromís de la Policia Local amb la seguretat ciutadana de Borriana, responsabilitat en què col·labora amb la Guàrdia Civil i amb la qual es coopera estretament en la prevenció dels delictes.

En l'àmbit de la salut pública, la Policia Local, a més, manté una nodrida agenda d'activitats en centres educatius a través de la seua Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar, en col·laboració amb la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, amb la finalitat de prevenir el consum de drogues per part de les persones més joves.