L'Ajuntament de Borriana ha realitzat la segona assemblea amb la Policia Local en què han estat presents part dels agents i el regidor de Policia, Javier Gual.

La Regidoria de Policia ha convocat aquest tipus d'assemblees amb l'objectiu de tractar qüestions d'interés i demanar les opinions dels agents d'una manera directa i participativa.

El quadrant ha estat el tema central d'aquesta reunió, en la qual la totalitat dels assistents ha participat d'una manera molt activa i en la qual s'ha recollit l'opinió de les distintes parts implicades per a arribar a un consens.

Aquesta és la segona assemblea amb la Policia Local convocada pel regidor d'aquesta àrea, després d'una primera reunió en què es van aclarir les productivitats relatives al festival Arenal Sound de l'any passat, mentre que en l'anterior legislatura es va convocar una única assemblea.

El regidor de Policia, Javier Gual, ha explicat que “entenem que aquestes assemblees són una bona fórmula per a entaular diàleg amb els agents de la Policia Local. D'aquesta manera, els agents ens traslladen les seues opinions i necessitats directament i sense intermediaris, la qual cosa es tradueix en una millora de la comunicació amb aquest cos de seguretat i de les seues possibilitats”.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “creiem que aquestes assemblees beneficien totes les parts implicades i que són necessàries per a arribar a un consens, de manera que no descartem realitzar noves reunions per a tractar altres qüestions de seguretat”.