La Policia Local de Borriana ha intervingut 1.200 kg de taronges de la varietat navelate en el Camí Grandona, 500 kg de la varietat clementina en el Camí Ecce Homo i 550 de navel en el Camí Xurros del municipi, tres actuacions que s'han dut a terme en col·laboració amb els efectius de la Guarderia Rural.
En el cas del Camí Grandona els agents han sorprès i identificat al conductor d'un vehicle en el qual s'havien carregat 40 sacs de taronges, equivalents a 1.200 kg. Els efectius han pogut comprovar que tenien preparats més sacs per a ser omplerts. De la mateixa manera, han observat a 3 individus que podrien estar relacionats amb aquests fets.
Aquest mateix matí s'han confiscat un total d'1.050 kg de taronges. EfeCtius de la Policia Local han recuperat 500 kg d'aquests cítrics en el Camí Ecce Homo, actuació en la qual s'han identificat a 12 persones com a possibles responsables, i posteriorment han confiscat 550 kg més en el Camí Xurros.
Les tres actuacions han sigut traspassades als equips Roca de la Guàrdia Civil, els qui s'encarregaran de la instrucció de les diligències oportunes i continuaran amb la recerca.
La intervenció d'aquests 2.250 kg de taronges d'aquest mes de març i la recuperació de 2.100 kg en el mes de febrer, eleven a un total de 4.350 kg el nombre de taronges recuperades en el terme municipal de Borriana en el que portem d'any.
El regidor de Seguretat, Javier Gual, ha assenyalat que “les últimes intervencions de taronges destaquen la importància que els agents de Guarderia Rural vigilen els nostres camps. Aquestes xifres demostren els bons resultats de la coordinació entre la Policia Local i la Guarderia Rural”.

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, ha destacat que “tant la Policia Local com els agents de Guarderia Rural estan realitzant un bon treball, ja que han frustrat el robatori un total de 4.350 kg de taronges durant aquesta temporada de recollida del fruit. Anem a seguir vigilant cada camí i cada camp per a evitar més sostracions”