El compte de Twitter de la Policia Local de Borriana ha superat la xifra de 1.000 seguidors recentment, una xifra que, en proporció al nombre d'habitants del municipi, es tradueix en el fet que un de cada 35 veïns segueix aquest compte.

 

 El compte de Twitter de la Policia Local de Borriana, creat el 25 de febrer de 2014, és pioner a la província de Castelló, ja que la resta de cossos de Policia Local no estan presents en aquesta xarxa social. La Policia Local de València sí que disposa de compte en Twitter i són seguits per un de cada 75 habitants.

 

 La Policia Local de Borriana, que utilitza el nom d'usuari @poli_burriana, publica tuits diàriament sobre notícies d'interés, consells de seguretat, campanyes de conscienciació, tràmits, serveis, així com informació útil de talls de carrers, actes en via pública que afecten la circulació de vehicles o proves esportives. Els seus seguidors responen a un perfil molt variat, perquè són particulars, associacions esportives, culturals, falles, altres administracions i policies locals.

 

 Aquest cos de seguretat també disposa de web pròpia, que pot consultar-se en l'adreça www.policialocalburriana.es, i que ha rebut més de 39.000 visites.

 

 Oferint informació d'interés i utilitat per als veïns en les xarxes socials, la Policia Local de Borriana pretén acostar-se a la societat i millorar el seu servei mostrant-se com una institució moderna i integrada en aquesta societat a la qual serveix.