Fins al moment, al voltant de cent veïns i veïnes de les zones marítimes ja han arreplegat les seues acreditacions, i el període per a la seua tramitació es mantindrà obert fins al 13 de juliol

 

El regidor de Seguretat i Policia Local en l'Ajuntament de Borriana, Javier Gual, ha volgut recordar aquest cap de setmana que “la Policia Local de Borriana mantindrà obert encara un parell de setmanes més el període per a la tramitació dels permisos de pàrquing especials que cada any s'implementen per a la primera setmana d'agost, i així fer que el dispositiu de control de tràfic que tan ben va funcionar el passat any, torne a ser un èxit en aquesta edició del festival en 2018”. Tal com ha explicat “creiem que el millor és avançar al màxim tota la tramitació, i que pràcticament un mes i mig abans de les dates assenyalades els veïns i veïnes del Grau, la Malvarrosa i el Port tinguen definides les zones d'aparcament especial de les quals disposaran, per açò ja des del passat 18 de juny està obert el termini per a la tramitació”. 
Tal com ja es va fer en anys anteriors, de nou es disposaran fins a tres zones de pàrquing especials. En el cas del Grau i la Malvarrosa (en la zona fitada per l'Av. la Canyada Blanch, la carretera del Grau, l'Avinguda Mediterrània i el carrer Llosa de la Plana), les autoritzacions hauran de sol·licitar-se en horari d'11:00 a 14:00 hores en la Central de Policia Local situada en l'Av. Setze de Juliol, mentre que els veïns i veïnes del Port hauran de fer-ho en la Tinença d'Alcaldia situada en la mateixa Av. Mediterrània en horari d'oficina. Des del departament policial s'ha informat que “seran dos vehicles per cada habitatge els que puguen disposar de l'autorització per als pàrquings situats en l'Avinguda la Canyada Blanch, l'Av. Mediterrània i l'Av. Constitució en el cas del veïnat del Grau i la Malvarrosa, mentre que per al Port correspondrà el situat en l'Av. Descobridors. A més, també s'ha indicat que “per a la tramitació caldrà aportar el DNI i un justificant de residència en algun habitatge de la zona marítima, com a factures o rebuts, encara que les persones que ho hagen sol·licitat en anys anteriors tan sol hauran de sol·licitar la renovació del permís especial d'aparcament”. Així, Gual ha volgut “agrair per endavant el treball realitzat des de la Central de Policia Local i també el que es duu a terme en la Tinença d'Alcaldia, que ens serveix perquè la previsió davant l'arribada de milers de vehicles a Borriana torne a fer que el dispositiu tant de tràfic com d'aparcament funcione tan bé, com per exemple, el passat any 2017”.