El pati de butaques del Centre Municipal de Cultura de La Mercè ha tornat a quedar-se xicotet per a acollir l'entrega de premis i diplomes del V Concurs Municipal de Dibuix que organitzen conjuntament la regidoria de Seguretat i la Policia Local de Borriana. A través del contacte directe dels policies locals i l'alumnat de primària a través de les iniciatives que porta avant el departament de la URCE, es coordina un concurs en què centenars de xiquets i xiquetes preparen la seua il·lustració nadalenca que després de la fallada del jurat es convertix en la felicitació nadalenca que cada any el cos envia a través de les xarxes o el correu.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha iniciat l'acte parlant als xiquets i xiquetes sobre "el paper fonamental que juga la nostra Policia Local en la ciutat, i especialment en la relació directa amb la comunitat escolar que acaba derivant en iniciatives tan boniques i participatives com estes". Per la seua banda, el responsable de l'àrea a nivell municipal, Javier Gual, ha volgut "felicitar el Nadal a tots l'alumnat de primària"  i ha aconseguit que els mateix xiquets entonaren un “ Bon Nadal” que hi ha retronat en la platea del CMC La Mercè. A més, Gual ha volgut agrair "als membres de la Policia i en especial als que forma part de la URCE per continuar treballant directament amb els xiquets i xiquetes a través dels programes i les iniciatives que durant tot l'any duen a terme en els centres escolars, i que es tanquen amb este bonic acte que demostra l'admiració dels més xicotets de la ciutat pel treball de la Policia Local i la dedicació dels agents en la seua labor de prevenció, educació viària o transmissió de valors".

De forma individual cada un dels alumnes i alumnes presents en el CMC La Mercè han descendit les escales per a arreplegar el seu diploma personalitzat per haver participat en el concurs, para a continuació, anunciar als guanyadors dels premis especials. Els tres primers han sigut per als finalistes en el concurs de dibuix que s'han portat un lot de material escolar amb motxilla i estoig inclosos i que han sigut Mar Gálvez Chiva del col·legi Consolació, Marwa Ben Mousa Layaschi del col·legi Roca Alcaid i María Diago Espí del CPEE Pla d’Hortolans. Però el premi més esperat, el que consistia en una bicicleta tot terreny i el seu corresponent casc ha sigut per a l'alumna del col·legi Vila Fátima Leyre García Torres que aplaudida pels seus companys i companyes ho ha arreplegat abans de ser informada de que el seu dibuix passarà a convertir-se en la felicitació nadalenca de la Policia Local. L'acte s'ha tancat amb l'agraïment per part dels member "el seu esforç i il·lusió a l'hora de participar en el concurs i per demostrar-nos dia a dia que seguixen les nostres recomanacions i a poc a poc les apliquen a la seua vida diària".