El regidor d'Agricultura, Vicent Granel, ha estat hui recolzant la presentació de la campanya de consum de proximitat de la taronja valenciana mentre s’està collint al nostre terme. Granel ha explicat que «després de mesos veient com alguns supermercats i grans superfícies venien la taronja de Sud-àfrica, Egipte o de països tercers al costat de les nostres, a casa nostra no podem permetre que mentre collim les nostres taronges se’n venguen d’altres països».

Per aquesta raó, l'Ajuntament de Borriana es posarà en contacte amb comerços i supermercats per a fer-los arribar els cartells on s'especifica el consum i la venda de taronges valencianes, i que els mateixos locals s'adherisquen a la iniciativa. A més a més, la campanya serà visualitzada en les principals punts del municipi, perquè «la gent es consciencie del consum de les nostres taronges».

La campanya destaca que la taronja valenciana és més sana, lliure de plagues, compleix la normativa, és la nostra i és la millor, «raons suficients perquè consumim les nostres taronges».

«La Plataforma per la Dignitat del Llaurador ha donat un pas més en aquesta campanya de promoció del consum de la nostra taronja, que s'ha de defendre des de l'inici, i això és la venda a la nostra terra, als nostres pobles, i als nostres comerços», ha finalitzat Granel.