L'Ajuntament ha reposat el mobiliari i els elements en tres parcs infantils per a solucionar els problemes de deteriorament en les àrees infantils de Santa Berta, les Eres i Caravel·les, segons ha indicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi.

Els treballs de renovació i millora han consistit en un “repàs general”, segons Aparisi, concretat en la substitució de les peces trencades, el repintat dels diferents elements en els casos necessaris i l'ampliació del nombre de jocs, amb una inversió per part de l'Ajuntament de 24.200 euros.

Des de l'Ajuntament, ha afirmat el responsable municipal de Serveis Públics, s'està actuant per a tractar de mantindre en bon estat els parcs, les zones de jocs i els jardins i ha demanat un “major civisme per tal d’evitar el deteriorament que pateixen aquestes instal·lacions infantils”.

Aparisi ha indicat que també s'han substituït, dins del Pla 135 de la Diputació Provincial, els elements del parc biosaludable i l'infantil en la zona del vial del Port, just en el punt d'intersecció amb l'avinguda Europa.

En les dos zones perfectament dividides amb colors pintats a terra, ja s'han instal·lat els nous elements perquè els més xicotets i xicotetes de Borriana puguen gaudir de diversos jocs infantils, i perquè les persones majors practiquen exercici físic.