Sara Molina Ballester i Carlos Tejedo Fuster seran mantenidors de les Reines Falleres de Borriana de 2020 en els respectius actes d'exaltació que se celebraran el dissabte 16 i el diumenge 17 de novembre al Teatre Payà de Borriana.

Les persones encarregades d'exaltar a les reines són una de les incògnites que genera expectació en el col·lectiu faller tal com avança el calendari i s'acosten les exaltacions de les Reines Falleres de Borriana, les quals decideixen la persona que actuarà com a Mantenidor o Mantenidora en cada cas.

A vint-i-dos dies que Elena Pastor i Julia López reben la banda de Reines Falleres de Borriana 2020, la Junta Local Fallera ha donat a conèixer les persones que s'encarregaran d'enaltir les qualitats de les màximes representants falleres del municipi.

En aquesta ocasió, la Reina Fallera de Borriana per a 2020, Elena Pastor Manzano, ha triat com a mantenidora Sara Molina, actual regidora de Comerç, Comsum, Mercats i Turisme, persona molt coneixedora de les festes falleres per la seua trajectòria personal vinculada des de ben xicoteta al món de les falles, i que en l'actualitat segueix relacionada com a comissionada de la falla Centre Espanya.

De l'estreta relació de Sara Molina amb les festes de Sant Josep dóna fe el fet que ha format part, durant deu anys, de la Junta Local Fallera, i ha sigut en els últims quatre, de 2016 a 2019, vicepresidenta delegada de la Reina Fallera.

També ha escrit infinitat d'exaltacions i ha sigut mantenidora en cinc ocasions, dos d'elles en la falla Sant Blai, i unes altres dos en la falla la Ravalera, a més de la Reina de les festes del Carme, en l'últim any que aquestes festes van tindre aquesta figura.

En l'àmbit professional Sara Molina és administrativa d'una clínica de fisioteràpia, labor que compagina des de juny d'enguany amb les seues responsabilitats com a regidora de Comerç, Consum, Mercats i Turisme .

Per part seua, la Reina Fallera Infantil de 2020, Julia López Soler, s'ha decantat per Carlos Tejedo Fuster perquè actue com a Mantenidor seu. Un jove lligat al món de les falles des que va nàixer a Borriana un 21 de març després de la 'cremà' de les falles, tal vegada una premonició del seu esperit faller.

Carlos Tejedo té 17 anys i estudia segon de Batxillerat al col·legi Salesià de Borriana. Des de la seua infantesa ha participat en l'ofrena de flors a la Mare de Déu de la Misericòrdia i en la pràctica totalitat dels actes fallers. És faller de la falla Societat Club 53, en la qual va ser president infantil el 2011 i 2013.

A més, ha sigut mantenidor en la comissió fallera del Club 53 en tres ocasions, concretament en 2013, 2015 i 2018, i també presentador dels actes oficials de la Junta Local Fallera en 2014. En actualitat és el responsable de les xarxes socials de la seua falla.