Davant l'alerta de previsió de precipitacions localment fortes i persistents en zones del nord de la Comunitat Valenciana com a conseqüència de l'evolució de la DANA, l'Ajuntament de Borriana ha tornat a realitzar actuacions preventives de neteja. Així, s'han tornat a repassar les goles que ja s'havien revisat en l'anterior avís de temporal de setembre.

Concretament les goles del Caràmit, Rovellat, Finello, Granell, Ull de la Vila, l'Estany Colombrí, l'Estany Llarguer i Sant Gregori. Demà a primera hora es repassaran la de Barruguer.

També s'han revisat i netejat les canyes i la brossa dels camins rurals perquè no facen tapons i s'han col·locat 30 tanques i balises lluminoses en els camins amb més risc d'inundacions i s'ha tornat a comprovar el Clot de la Mare de Déu a l'altura de la desembocadura.

Per l'avís del temporal marítim s'han retirat les passarel·les, les boies i papereres de les platges i se n'han deixat només dos, però parcials.

A més, s'ha comprovat que la séquia del Rajolí i del Clot evacuen amb normalitat i, en general, s'han revisat les séquies, els camins rurals i les zones de risc.

En les més de 1.000 boteres del municipi considerades crítiques es realitzen periòdicament revisions i neteges, concretament tres a l'any (ja se n'han realitzat dos). De les quals, les de la zona del port, de l'Escola de la Mar, que són encara més crítiques, s'han tornat a revisar i a netejar si calia.