La regidoria d'Esports de Borriana ha celebrat avui una reunió en la qual el seu màxim representant, Vicent Granel, s'ha trobat amb Sorin Radoi, en qualitat de President de l'Associació Espanyola de FUTNET i de l'Associació Futbol-Tennis Borriana, i Sorin Bogdan, com a Membre Executiu de la UNIF (Unió Internacional Futnet) i, President del mateix organisme a Romania, per a seguir estrenyent llaços i fent que el projecte de creixement d'aquest nou esport seguisca avance.


Així, Sorin Bogdan ha presentat l'activitat i el pla del futur per a la UNIF i el FUTNET internacional. S'ha debatut, a més, sobre la possible adhesió i admissió de l'Associació Espanyola en la gran família de FUTNET a nivell internacional (UNIF). FUTNET Espanya té la seua seu i activitats a la Comunitat Valenciana, concretament en la ciutat de Borriana, on “té suport total per part de les autoritats locals i provincials, l'Ajuntament de Borriana i la Diputació de Castelló” tal com ha explicat Radoi. A més, tots dos representants d'aquesta disciplina esportiva han confirmat que “prompte FUTNET serà membre acceptat i amb tot el dret en la Unió Internacional, la qual cosa segur que permet un major creixement i coneixement de la disciplina per part de la ciutadania”. Per la seua banda el membre Executiu de la UNIF, Sorin Bogdan ha agraït la predisposició de l'Ajuntament de la ciutat ja que “he trobat a Borriana especialment, però també en el conjunt de l'estat, uns mitjans adequats per al desenvolupament i foment del FUTNET, perquè a més de l'entusiasme i la professionalitat de Sorin Radoi, en aquesta localitat existeixen instal·lacions esportives molt bé preparades i, les autoritats fan tot el possible per a recolzar el desenvolupament de l'esport en general".


Per la seua banda, el regidor de l'àrea, Vicent *Granel, ha assenyalat que “estem molt contents de veure com les iniciatives personals dels veïns i veïnes de Borriana creixquen i es desenvolupen a aquesta velocitat, per la qual cosa sempre estarem disposats a col·laborar amb qualsevol projecte que incite i promoga l'activitat esportiva, com ja vam fer anteriorment en cas del FUTNET en el seu desplaçament i participació en el primer campionat internacional”.