Borriana celebrarà el proper diumenge 24 de setembre la 10K Ciutat de Borriana – Creu Roja dins del Circuit Local de Curses Populars, i també en el circuit provincial. La tercera edició d'aquesta 10K modificarà el recorregut habitual dels últims dos anys, per a eixir fora del casc urbà, ja que s'han fusionat les dues proves de deu quilòmetres que se celebraven en el municipi.


A les deu del matí tindrà lloc l'eixida des del carrer Major, per a eixir cap al Clot de la Mare de Déu, la zona del Grau, i tornar al centre històric de la ciutat. Les inscripcions per a la carrera es poden realitzar des del portal evasionrunningcastellon.com, i des de la web del SME, amb un preu d'inscripció de 10 euros.


El regidor d'Esports de Borriana, Vicent Granel, ha presentat al costat de la vicepresidenta de l'entitat benèfica en la ciutat, Sonia Gascón els detalls d'una prova que per tercera vegada se celebrarà a Borriana, amb la modificació del recorregut. Tal com ha explicat Granel, “estem molt satisfets pel fet que Creu Roja Borriana s'haja animat de nou a organitzar la carrera, ja que vist l'èxit de les dues edicions anteriors suposa una oferta més per, d'una banda, practicar esport amb una prova més de 10 quilòmetres, i per un altre, també serveix per a seguir col·laborant en els projectes d'àmbit social que Creu Roja duu a terme en la nostra mateixa ciutat”. I és que per tercer any consecutiu, i malgrat el canvi de format de la cita, els beneficis tornaran a destinar-se a alguns dels programes i projectes que l'entitat benèfica coordina de forma diària en la ciutat.