El Servei Municipal d'Esports aplica durant aquesta setmana un descompte per a les persones que vulguen participar de la prova i confirmen la seua participació abans de dilluns

El Servei Municipal d'Esports que organitza per primera vegada la mitja marató 21K de Borriana, ha informat del descompte que aplicarà per als més ràpids en inscriure's a la prova. Durant el que queda de setmana i fins el proper dilluns dia 17 d'octubre, tots aquells que formalitzen la seua inscripció a través de evasionrunningcastellon.com tindran un descompte del 33% respecte del cost que tindrà a partir de la propera setmana. Així, el preu reduït serà de 10 euros per persona, cinc euros menys que els 15 euros que caldrà abonar a partir de dilluns, per una prova que tindrà lloc el proper 18 de desembre a la ciutat de Borriana i que començarà a partir de les 10:00 hores a la piscina municipal.
El SME també ha anunciat que en breu donarà a conèixer el recorregut complet de la prova i presentarà la samarreta commemorativa que rebran tots els participants. Però tal i com ha explicat el regidor d'Esports, Vicent Granel, “hem volgut oferir a totes les persones més fidels i que participen de la majoria de proves que formen el Circuit Local de Curses Populars de Borriana la possibilitat de tindre el descompte si s'inscriuen durant aquesta setmana”.