Futnet Mundial

- L'alcaldessa i el regidor d'Esports s'han reunit amb membres de la ajunta directiva de Futnet Borriana


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, s'han reunit a l'Ajuntament amb els representants de la junta directiva de Futnet Borriana per a preparar la presentació de la candidatura de la ciutat per a albergar del 8 al 10 d'octubre de 2021 el Campionat Mundial de Futnet Femení.

El Futnet és un esport de pilota nascut ara fa un segle que combina velocitat, precisió, habilitat tècnica i estratègia, en el qual dos equips s'enfronten a banda i banda d'una xarxa de 1,10 metres d'altura, en què han de tractar de puntuar fent rebotar la pilota en el camp del contrari sense que siga retornat.

La Unió Internacional de Futnet (UNIF) és l'organisme que regula el Futnet a nivell internacional i que organitza el campionat mundial. A Espanya la representació correspon des de la seua fundació en 2017 a l'Associació Espanyola de Futnet, que té la seu a Borriana, ja que és a la província de Castelló on es desenvolupen la major part de les activitats i competicions d'aquest esport.