El piloto burrianense presenta a la alcaldesa su proyecto deportivo 2021
El piloto Ferran cabrera presenta su proyecto deportivo al Ayuntamiento de Burriana
  • El campió de Carreres de Muntanya de la Comunitat Valenciana en 2020 ha donat a conéixer a l'alcaldessa, Maria Josep Safont, i al regidor d'Esports, Vicent Aparisi, els seus plans per a enguany

  • El pilot, al comandament del Seat León, estrenarà la temporada aquesta setmana en la III Pujada a Sucaina, organitzada pel Rallye Club Costa Azahar

El pilot borrianenc Ferran Cabrera, actual campió de Carreres de Muntanya de la Comunitat Valenciana als comandaments del seu Seat León Oficial, ha presentat a l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i al regidor d'Esports, Vicent Aparisi, el seu projecte esportiu per a enguany.

Els dos han mostrat el seu suport a l'esportista local, que ha volgut donar les gràcies als patrocinadors i a totes les persones que han fet possible el seu projecte esportiu. També ha volgut destacar “l’esforç extraordinari per tot el treball. “És difícil prosperar en aquest tipus d'esport sense un bon suport econòmic, així que agraïsc enormement l'esforç dels meus patrocinadors, ja que sense ells possiblement avui no estaria ací”.

Així mateix, ha volgut donar les gràcies als amics i veïns, a més dels patrocinadors, pel suport que ha rebut en aquest inici de temporada. “És un plaer poder compartir la meua afició i entusiasme amb ells”, ha expressat Cabrera, que ha aprofitat per a destacar el suport de l'Ajuntament a totes “les iniciatives que fomenten l'esport i activitat física”, i també, en especial, el tracte rebut per part de l'alcaldessa Maria Josep Safont i el regidor Vicent Aparisi.

D'aquesta manera, el pilot local ha exposat davant l'Ajuntament el seu bòlid amb la retolació dels col·laboradors i patrocinadors que l’acompanyaran durant tota la temporada. I és que el de Borriana repetirà el campionat regional sota el paraigua de l'equip Balboa Team encapçalat per Germán López, compaginant-lo amb algunes proves del nacional.

Cal destacar que Ferran Cabrera va ser capaç de guanyar el campionat regional de muntanya en la seua categoria l'any anterior i es va alçar amb el quart lloc absolut en turismes. Així, el jove pilot té com a objectiu, “continuar sumant victòries i trobar patrocini per a poder continuar prosperant a nivell esportiu”.

El currículum esportiu del pilot Ferran Cabrera és impressionant, amb una evolució continua des dels seus inicis en el karting fins a arribar a ser campió de Carreres de Muntanya de la Comunitat Valenciana en 2020 i tindre serioses aspiracions de competir de manera completa el Campionat d'Espanya de Muntanya (CEM), amb destacades participacions en les proves del Nacional.

Durant la presentació a la plaça Major, el jove pilot ha expressat les seues sensacions en iniciar un projecte que ha sigut el resultat de molt d'esforç. “Tinc moltes ganes de començar la temporada ja que em veig més preparat que mai per a afrontar tots els reptes d'aquest any”, ha afirmat.

S'acosten ja les primeres proves de la temporada i la prova inaugural del regional es disputarà aquest cap de setmana, 24 i 25 d'abril, en la localitat de Sucaina, on el jove pilot posarà a prova els canvis en el seu vehicle i es medirà de tu a tu amb els contrincants més ràpids de la seua modalitat.

Aquesta temporada, Ferran Cabrera compta amb el suport de patrocinadors i col·laboradors com l'Ajuntament de Borriana, Gavara Da Costa, Pixelcom, Rètols Vidal, Equip Electronics, Tallers Verche, Grup Amotorsport, R-Events, Radiadors Peris, Non Stop Marketing Digital, Cadeal Motorclub o la Diputació de Castelló.