El Servei Municipal d'Esports se suma a la iniciativa 'Todos a Tokio'al reto
  • Es tracta d'un repte col·lectiu per a sumar quilòmetres de salut, sensibilitzar a la societat sobre la necessitat d'actuar tots junts contra el sedentarisme i el sobrepès o l’obesitat


El Servei Municipal d’Esports (SME) de Borriana se suma al repte ‘Tots a Tòquio’ Suma quilòmetres de salut! posat en marxa per l'ONG Esport per a l'Educació i la Salut (DES), amb la finalitat de sensibilitzar la societat sobre la necessitat d'actuar tots junts contra el sedentarisme i el sobrepès o l’obesitat.

El repte consisteix a recórrer la distància en quilòmetres que existeix entre Madrid i Tòquio per a commemorar la celebració dels Jocs Olímpics que tindran lloc a la ciutat nipona. Uns Jocs Olímpics que es disputaran en 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La iniciativa va començar el mes de novembre passat i finalitzarà el mes de juny de 2021. Durant aquests vuit mesos, a més de sumar quilòmetres d'activitat física, s'aniran coneixent les diferents maratons i altres carreres populars emblemàtiques d'Espanya.

Des de l’SME secunden i se sumen a aquesta iniciativa i proposa a la ciutadania descarregar l'aplicació gratuïta STRAVA, i unir-se al club "SME a Tòquio" per a sumar els quilòmetres saludables que s'uniran a Tòquio: https://www.strava.com/clubs/smeborrianatokio.Cada mes l’SME realitzarà un sorteig entre els participants.