• En la recepció institucional a la sala de Plens ha participat una àmplia representació de la corporació municipal
  • Maria Josep Safont ha posat en valor i ha reconegut “l'esforç i el treball efectuat per tots els estaments del club”

 L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit l'acte de recepció en la sala de Plens de l'Ajuntament, en reconeixement a la trajectòria de l'equip i al treball de la directiva del Club Esportiu Borriana. Un acte en què han participat també el regidor d'Esports, Vicente Aparisi, i altres representants de la corporació municipal.


El primer equip del Club Esportiu Borriana, de regional preferent, va disputar dimecres passat en l'Estadi Municipal d'Alberic, l'últim partit de la promoció d'ascens a tercera divisió contra el Club Esportiu Benicarló. Després d'un partit llarg i controvertit, els borrianencs van arribar meritòriament a la ronda de penals que va donar la victòria a l'equip contrari.


Maria Josep Safont, en nom de tota la corporació municipal, ha retut homenatge i ha felicitat el club per “la temporada brillant que han realitzat” i ha manifestat el suport institucional municipal al club i al projecte que du endavant. Així mateix, ha volgut posar en valor i reconèixer “l'esforç i el treball efectuat per tots els estaments del club”, però, molt especialment, s'ha referit al “afany dels jugadors, que malgrat totes les circumstàncies que estem vivint amb motiu de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, han demostrat una professionalitat inigualable fins a l’últim minut jugat, en pro de l'equip de la nostra ciutat”.


Finalment, l'alcaldessa ha expressat el seu agraïment als jugadors “pels bons moments esportius amb què han fet vibrar a la ciutadania de Borriana”, alhora que els ha desitjat “un bon i merescut descans” i els ha animat a mantindre aquesta línia d'assoliments per al futur, “sou els millors i ho aconseguireu, estem segurs”, ha conclòs.