Reapertura de la piscina municipal tras el estado de alarma por el covid 19
  • Les persones majors de seixanta anys i les persones amb diversitat tindran un horari especial per a accedir, de 9h a 10.15h
  • S'han reduït els aforaments de la instal·lació per a garantir la seguretat de totes les persones usuàries
  • Per a assistir és necessari sol·licitar cita prèvia des del web http://sme.burriana.es/ o cridant al telèfon 964 591 400

La piscina municipal de Borriana torna a obrir les portes demà dilluns, 29 de juny, segons ha anunciat el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, que ha assegurat que les instal·lacions oferiran “el millor servei, tot garantint totes les mesures sanitàries i de seguretat per a les persones usuàries”.

Sobre aquest tema, ha destacat que la piscina compta ja amb el certificat ce conformitat d'obertura d'instal·lacions esportives de la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València, que constata que ha implantat les mesures necessàries per a complir amb tots els requisits i recomanacions realitzades per les autoritats pertinents.

Així, ha indicat el regidor, amb l'inici de la temporada d'estiu totes les persones abonades i persones usuàries podran gaudir una altra vegada de les seues instal·lacions amb seguretat, però ha apuntat que per a utilitzar-les, és necessari sol·licitar cita prèvia des de la web http://sme.burriana.es/, o trucant al telèfon 964 591 400.

Entre les novetats, Aparisi ha subratllat que, a més d'haver de realitzar una reserva per a poder accedir a la instal·lació, s'han creat franges horàries d'una hora i quart per a realitzar els exercicis oportuns i per a disminuir el contacte entre les persones treballadors i les usuàries, a més, el pagament es realitzarà amb targeta.

Des de l'Ajuntament, ha manifestat el regidor de l'àrea, “volem garantir la pràctica esportiva de forma segura per a les persones majors de seixanta anys i les persones amb diversitat”, per això s'ha creat un horari exclusiu per a accedir a la instal·lació, de 9h a 10.15h.

Així mateix, Aparisi ha assenyalat que una altra novetat és la reducció dels aforaments de la instal·lació per tal de garantir la seguretat de totes les persones usuàries. D'aquesta forma, per a la zona aquàtica el nou aforament és de 12 persones, i la sala de musculació i la sala de cardio s'ha dividit en dos zones per tal de garantir la distància necessària, amb un aforament de 7 i 12 persones respectivament.

D'altra banda, s'ha canviat el sistema d'entrada i ja no s'accedirà amb l'empremta dactilar, sinó que tan sols es podrà accedir a la instal·lació amb una targeta de proximitat que s'haurà d'arreplegar demanant cita prèvia en el web http://sme.burriana.es/.