Presentación del campeonato mundial de pádel que se celebrará en Burriana

Borriana es convertirà entre els pròxims dies 20 i 26 de gener en seu internacional del campionat mundial de pàdel ‘FIP Star Or 24’, en el qual es repartiran 13.000 euros en premis. Organitzat pel Club Espadel Borriana amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana.

Concretament, durant la propera setmana, les instal·lacions del club Espadel Borriana acullen la primera de les proves internacionals del torneig, que juntament amb la que se celebrarà a Elx a l'octubre, seran les úniques seus a Espanya del campionat del món de pàdel.

El regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i el gerent del club Espadel, David Olivas, han presentat el torneig per parelles internacional que reunirà al voltant de 600 jugadors i jugadores de la categoria de 1a Masculina i Femenina, de 8 països diferents.

Aparisi ha agraït al club l'organització del torneig per “portar a Borriana un esdeveniment esportiu d'envergadura internacional, perquè sens dubte comporta un benefici per al municipi en diferents àmbits, com a nivell de comerç i turisme i, al mateix temps, contribueix a donar visibilitat a la ciutat”.

A més, el regidor ha mostrat la seua pretensió que aquest campionat tinga retorn en forma de “campions o campiones mundials de Borriana” i posat en valor el rèdit que comporta la celebració del circuit internacional en l'àrea de l'esport perquè “afavoreix els objectius del Servei Municipal d'Esports (SME) quant al foment de l'esport base municipal en disciplines més minoritàries que el futbol”.

Per part seua, David Olivas ha destacat la “alta participació de les millors parelles amb moltes visites estrangeres del Japó, Xile, l'Argentina, etc”, a més ha assenyalat que durant tres anys consecutius Borriana serà seu del torneig internacional.

També ha animat a “les persones aficionades al pàdel, i també a les que encara no ho són, a acostar-se a gaudir del gran nivell de joc de les partides que es disputaran durant el torneig”, les finals del qual, ha precisat, se celebraran el diumenge 26.

Calendari

- Dilluns 20 de gener, a les 19h, comencen les primeres partides

- Dijous 23 de gener, al matí, començaran les primeres eliminatòries amb els equips internacional.

- Diumenge 26 de gener es jugaran la resta d'eliminatòries i semifinals i, a les 17h es jugarà la partida final. A les 18.30h, aproximadament, tindrà lloc l'acte oficial de Lliurament de Trofeus.