L'alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb la presidenta del Club de Tenis Borriana, M. Ángeles Prado i el vicepresident de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Mario Molina, han presentat el Campionat absolut de Tennis de la Comunitat Valenciana que es disputarà els dies 14 i 15 de desembre a les instal·lacions del Club de Tenis (carrer de l'Migjorn, Port de Borriana)

En primer lloc, la presidenta del Club de Tenis ha volgut agrair l'oportunitat que la federació de la nostra comunitat ha atorgat a Borriana per celebrar el campionat en les seues instal·lacions. "És un orgull que el nostre club puga revifar la seua imatge una altra vegada amb la celebració d'un campionat tan important com és aquest. El nostre club té 50 anys d'història, de tornejos, de tenistes i, sobretot, 50 anys de professionalitat, i aquesta és una oportunitat increïble que volem compartir amb tota la ciutat i amb l'esport a Borriana ".

El vicepresident de la federació ha recalcat que "els clubs de Tenis de la Comunitat Valenciana no estan travessant el millor moment, per això, la Federació ha pensat que el Club de Tenis de Borriana, que té, com deia la presidenta, 50 anys d'història i molta activitat des la seua fundació, és un referent dins del món del tenis. Aquest campionat absolut és ‘la Copa Davis’ de la Comunitat Valenciana, en què 8 equips competiran per demostrar quel nostre tenis és un tenis de qualitat, de nivell i de professionalitat. És, a més, un orgull que la junta d'aquest Club de Tenis de Borriana estiga formada majoritàriament per dones, perquè l'esport és per a tots i el tenis també".

Tal com ha explicat Alain Vicent, responsable de l'equip tècnic del club, la jornada començarà dissabte a les 10 del matí a les pistes esportives del Club de Tenis amb cinc partits individuals i dos dobles, on l'equip de Borriana lluitarà per mantindre la mateixa categoria en què es troba des de fa 3 anys consecutius.

L'alcaldessa ha tancat la roda de premsa convidant els borrianencs a visitar les instal·lacions i acompanyar els tenistes dels equips de tots els clubs de la Comunitat Valenciana que participaran en el campionat, perquè "el Club de Tenis de Borriana ha sigut, és i serà sempre un referent per al tenis i per a l'esport a Borriana".

A la roda de premsa també han assistit Olga Forner, M. José Blasco i Chelo López, representants de la Junta directiva del Club de Tenis de Borriana i el tenista Pablo Jiménez, del mateix club.