Els equips de caiac polo de la Comunitat Valenciana han triomfat i han pujat al pòdium en totes les categories del XXIV Campionat d'Espanya per Autonomies celebrat el cap de setmana, en la Marina BurrianaNova del Port de Borriana, organitzat per la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i la Real Federació Espanyola de Piragüisme.

Andalusia, Catalunya, Madrid, Múrcia, Galícia, Castella-la Manxa i la Comunitat Valenciana amb més de 200 piragüistes de caiac polo de les categories Masculina absoluta, Femenina absoluta-Iberdrola, Sub 21 i Sub 16 es van disputar durant tot el cap de setmana la classificació.

La federació de la Comunitat Valenciana va aconseguir el primer lloc en les categories masculina absoluta, Sub 21 i Sub 16, i el tercer lloc en la Femenina absoluta-Iberdrola.

En el lliurament de trofeus del diumenge a la vesprada van participar l'alcaldessa, Maria Josep Safont, el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i la regidora de Joventut i també diputada provincial de Joventut, Lluïsa Monferrer, al costat del president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, Juan Antonio Cinto, i el director de la Marina Burriananova, Pepe Guillén.

L'alcaldessa va destacar, una vegada més, “els triomfs en totes les categories de la federació de piragüisme de la Comunitat Valenciana gràcies a l'esforç” i també va subratllar la bona preparació dels jugadors i de les jugadores locals del Club Regates Borriana que juguen en la selecció autonòmica”.

A més, va assegurar que havia sigut “un cap de setmana molt intens, en què en cada jornada es va poder gaudir d'un caiac polo de màxima qualitat”, i va suposar el “millor aparador de la nostra mar, de la nostra ciutat i dels seus recursos naturals”.

Classificacions del campionat per categories

SENIOR MASCULINA

1r Fed. Comunitat Valenciana 46 punts

2n Fed. Madrilenya 43 punts

3r Fed. Andalusa 41 punts

4t Fed. Catalana 40 punts

5é Fed. Gallega 39 punts

6é Fed. Castelallano-Manxega 38 punts

ABSOLUTA - IBERDROLA MUJERES

1r Fed. Regió de Múrcia 46 punts

2n Fed. Madrilenya 43 punts

3r Fed. Comunitat Valenciana 41 punts

4t Fed. Gallega 40 punts

5é Fed. Andalusa 39 punts

6é Fed. Castellano-Manxega 38 punts

SUB 21

1r Fed. Comunitat Valenciana 46 punts

2n Fed. Gallega 43 punts

3r Fed. Madrilenya 41 punts

4t Fed. Múrcia 40 punts

5é Fed. Castellano-Manxega 39 punts

6é Fed. Catalana 38 punts

SUB 16

1r Fed. Comunitat Valenciana 46 punts

2n Fed. Andalusa 43 punts

3r Fed. Catellano-Manxega 41 punts

4t Fed. Catalana 40 punts

5é Fed. Madrilenya 39 punts

6é Fed. Gallega 38 punts

7é Fed. Múrcia 37 punts

GENERAL

1r Fed. Comunitat Valenciana 179 punts

2n Fed. Madrilenya 166 punts

3r Fed. Gallega 160 punts