El Ayuntamiento firma un convenio con el Club Baloncesto Burriana para celebrar un torneo

L'Ajuntament impulsa el 'I Torneig de pretemporada' de la categoria infantil de bàsquet, organitzat pel Club Bàsquet Borriana i el Servei Municipal d'Esports (SME), que se celebrarà el dissabte 28 de setembre a partir de les 9h en el pavelló de la Bosca.

Per a la qual cosa, l'alcaldessa, Maria Josep Safont, ha subscrit un conveni de col·laboració amb el president del Club Bàsquet Borriana, Javier Alonso, i en el qual també han estat presents el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i la representant del CB Borriana, Carla Sáez.

En la jornada participaran 14 equips, dels quals set són masculins i set femenins. Concretament els equips femenins són CB Castelló A, Nou Bàsquet B, Club Bàsquet Borriana B, Bàsquet Morvedre, Club Bàsquet Borriana A, Vila-real BC i NB Paterna.

Per la seua banda, els equips masculins participants en el torneig són Tau Castelló B, CB Onda, CB Borriana B, CB Port de Sagunt A, CB Borriana A, CB Castelló A i B Morvedre.

Des del Club Bàsquet Borriana han manifestat que aquesta jornada de bàsquet, una vegada finalitzada la pretemporada, servirà perquè els clubs “comprovem la forma física i la tècnica que s'ha estat treballant”.

L'arbitratge de tot el torneig estarà a càrrec de personal del Club de Bàsquet Borriana i d'àrbitres de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana per a dirigir les semifinals i finals

La previsió és que el torneig es dispute durant tota la jornada i finalitze al voltant de les 19h, i se celebre el lliurament de trofeus. La jornada està organitzada pel Club Bàsquet Borriana i el SME amb el patrocini de l'Ajuntament i la col·laboració de Caixa Rural Burriana.