Safont entrega trofeos de tenis del circuito provincial

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha lliurat els trofeus de l'última prova del torneig, en les categories d'aleví i cadet, del XXXVI Circuit Provincial de Tenis de Castelló-Trofeu Nissan Satra que s’ha disputat del 2 al 7 de setembre en el Club de Tenis Borriana.

El 36è circuit provincial va començar el mes de juny passat i s'ha disputat durant tot l'estiu fins a la primera setmana de setembre, i ha recorregut els principals clubs de tennis de la província

En l'acte de lliurament han participat també el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i la presidenta del Club de Tenis Borriana, M. Ángeles Prado. En la seua intervenció l'alcaldessa ha destacat el suport incondicional de l'Ajuntament a “tot l'esport base com a pilar necessari per a l'evolució dels esportistes locals” i ha recalcat la importància de comptar amb un circuit d'aquesta rellevància a la nostra ciutat, també ha manifestat la seua intenció de “continuar donant suport al tenis per a fer possible continuar sumant edicions en el circuit i en altres competicions”.