El F.C. Barcelona  ha sigut el guanyador del X Trofeu Internacional de Falles Ciutat de Borriana, disputat aquest cap de setmana en el Camp Municipal Sant Fernando de la localitat amb la participació de 16 equips.

En aquesta jornada de diumenge s'han jugat les semifinals i la final, que han proclamat vencedor a l'equip català després d'imposar-se al Reial Betis Balompié per 2-1 en la final.

Les semifinals han enfrontat al F.C. Barcelona  i el Sevilla CF, partit que ha finalitzat amb la victòria del conjunt català per 2-0, i al Reial Betis Balompié amb el RCD Espanyol, el resultat del qual ha sigut favorable al Reial Betis per 2-0.

 El Sevilla CF ha quedat en tercer lloc després de guanyar al RCD Espanyol per 3-1, i aquest últim ha aconseguit la quarta posició de la competició.

 Els trofeus individuals han sigut para Manuel Pecellín del Reial Betis com a “Màxim golejador”. El trofeu de “Millor jugador” ha sigut para Mario Pereerina del F.C. Barcelona , el títol de “Millor porter” ha recaigut en Antonio Castillo del Reial Betis i Pablo Páez del F.C. Barcelona ha aconseguit el trofeu a el “Jugador amb major projecció”.

El regidor d'Esports, Vicent Granel, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, han estat presents en aquesta última jornada del torneig. La Reina Fallera, Laura Conde, i la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, han sigut les encarregades de lliurar el trofeu al F.C. Barcelona .

El regidor d'Esports, Vicent Granel, ha felicitat al conjunt guanyador i ha destacat “el gran nivell d'aquesta competició que aquest cap de setmana ha omplert les graderies del Camp Municipal Sant Fernando de nombrosos afeccionats que han gaudit amb el bon joc dels equips. “

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha explicat que “fem una valoració molt positiva d'aquest Trofeu de Falles perquè, a més de fomentar hàbits saludables a través de l'esport, ha convertit a Borriana en l'epicentre del futbol 7 Aleví durant aquest cap de setmana, amb la repercussió econòmica que açò comporta per a establiments hotelers i comerços”.