endavant2019

La ciutat de Borriana serà protagonista diumenge que ve 17 de febrer de la iniciativa del Vila-real Club de Futbol “Endavant província” que té com a objectiu promocionar el turisme de les localitats de la província de Castelló en els partits del conjunt groguet.
Aquest projecte es compon de diversos actes que es desenvoluparan durant la setmana de l'11 al 17 de febrer, amb dues jornades clau. La primera, en les instal·lacions esportives de Llombai, serà la presentació de l'esdeveniment i el clínic en el qual participaran cinc tècnics del futbol base i l'exjugador groguet Marcos Senna amb jugadors de categories prebenjamí i benjamí dels clubs locals.
L'altre dia clau és el diumenge dia 17 de febrer a les 18.30 hores, dia del partit, en el qual es desplaçaran a Vila-real des de Borriana els veïns i veïnes que desitgen veure la trobada en l'Estadi de la Ceràmica. El Club posarà a la disposició dels i les borrianenques de forma gratuïta, els autobusos i les entrades necessàries per al desplaçament. Per tal de poder assistir al partit és necessari apuntar-se en la piscina municipal fins al dimecres 13 de febrer, i assenyalar si necessitarà anar en l'autobús o es desplaça pel seu compte.
Aqueix mateix dia, es traslladarà també la banda de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca que interpretarà diverses peces en la prèvia i en el descans de la trobada en la gespa de l'Estadi de la Ceràmica. En el dinar oficial de directives dels clubs participaran l'Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el Regidor de Turisme, Vicent Garcia. En aquest dinar es degustarà cuina borranenca preparada pel cuiner Vicent Bou del restaurant pizzeria Pinnochio.
Pel que fa als horaris d'eixida dels autobusos el dia del partit, es realitzaran el diumenge 17 de febrer a les 16.30 hores des de l'avinguda 16 de Juliol, en la parada de l'autobús, per a tots aquells i aquelles que ho hagen indicat en les inscripcions. Les entrades es recolliran el divendres 15 en la piscina municipal durant tot el dia.