Clash Royal i FIFA

Borriana acollirà aquest pròxim dissabte una de les concentracions d'e-sports més importants del territori valencià. Després de l'experiència del passat mes de juliol que va congregar a centenars d'afeccionats i professionals, aquesta vegada, seran equips vinguts de tota Espanya els que aterren fins a la capital de la Plana per a disputar els tornejos de Clash Royale i FIFA. L'Associació Borriana E-Sports, juntament amb l'Ajuntament de Borriana han organitzat un torneig de caràcter presencial basat en partides eliminatòries del videojoc Clash Royale i un altre de partits de FIFA, amb premis per als diferents guanyadors que sumen fins als 2.200 euros, i regals per al campionat infantil
El torneig de Clash Royale comptarà amb 16 equips, entre els quals es troben, Heretics i Asus Rog Amy, dos dels equips més coneguts a nivell estatal, i que arriben a Borriana per a emportar-se el màxim guardó. Des de l'organització, han avançat que Heretics ha preparat una sorpresa per al públic assistent entre les 13:00 i les 14:00 hores, perquè tothom puga gaudir dels e-sports. A més dels millors equips, el torneig també comptarà amb Caster oficial, amb @RevolAimar i àrbitre oficial, amb l'assistència d'@pipaarbitra, dels millors que es troben en l'actualitat en els e-sports.
El torneig comptarà amb estands dels millors equips, signatures de jugadors professionals, sorteig de marxandatge d'Asus, Heretics i altres marques que se sumaren a la jornada de videojocs. L'esdeveniment ja compta amb més de 1.500 seguidors en Twitter, i més de 500.000 impressions dels anuncis del mateix en les xarxes socials. Un esdeveniment que congregarà al bo i millor del panorama actual.
La Llar Fallera serà el lloc escollit en aquesta segona convocatòria, a causa del nombre de gent que s'espera congregar en el municipi. Aquest dissabte 27 d'octubre, i durant tot el dia, les instal·lacions de la Llar Fallera es convertiran en una gran partida de videojocs, entre els quals s'espera la participació dels millors equips que es troben en l'actualitat.
L'esdeveniment comptarà amb diversos tornejos, la Final Presencial del II Torneig Ciutat de Borriana “Clash Royale”, i d'altra banda, eI Torneig Presencial FIFA Ciutat de Borriana.
Per la seua banda, l'edil d'Esports, Vicent Granel, ha destacat el treball de l'associació en la promoció i l'organització d'aquest esdeveniment que portarà a Borriana a molts aficionats i professionals dels videojocs, un món per descobrir”.
Per la seua banda, desde l'organització, García ha destacat que “l'objectiu de l'esdeveniment és promocionar el món dels e-sports a Borriana i donar a conèixer l'associació “Borriana E-Sport” que té com a finalitat poder ajudar a joves i de qualsevol edat a participar en un món competitiu, sa i de caràcter esportiu-cultural i alhora posicionar a Borriana com una ciutat important en el món dels e-sports a nivell nacional”. Dissabte que ve 27 d'octubre, Borriana es convertirà en el centre dels videojocs.