Es van aproximant dates clau de cara a la tercera edició de l'emac. que se celebrarà entre els dies 16 i 18 de febrer de 2018 a la ciutat de Borriana. I una d'elles és, sense dubte, la revelació del cartell complet de la part musical, que l'organització del festival i la Regidoria de Cultura faran públic durant la setmana vinent. La data triada serà el pròxim dia 16 de novembre a partir de les 11.00 hores i les confirmacions es donaran a conèixer pels diferents canals de comunicació en xarxes socials de l'esdeveniment com són, facebook, twitter i instagram, perquè tots els seguidors i seguidores del jove però assentat festival puguen conèixer les novetats de la tercera edició.


En aquest apartat podem destacar el pas durant les dues primeres edicions d'artistes com, La Bien Querida, Christina Rosenvigne, grups nord-americans com Hannah Epperson o Half Waif, futures estrelles com Museless, CARLA, Chloe’s Clue o Marion Harper i dj’s de prestigi com dj Coco.


Des de la direccio del festival de música i art contemporani, s'ha volgut recordar que “l'emac. conjuga fira d'art i programació musical tant concerts com a sessions de dj's en tres dies realment intensos, que esperem que en la tercera edició seguisca creixent i ho confirme com una de les grans apostes culturals a Borriana”.


Des de l'organització també s'ha volgut recordar que per a participar en el emac.art s'obri convocatòria pública i serà necessari enviar un correu electrònic a la direcció borrianaemac@gmail.com amb un dossier de l'artista i la proposta expositiva, el termini per a enviar sol·licituds serà fins al 19 de novembre. Tal com ha explicat el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, “en les dues edicions anteriors de l'emac. ja vam poder comprovar com el nivell dels i les artistes participants era molt alt per a ser tan sols la primera i la segona edició, així que esperem que les confirmacions de la setmana vinent tornen a sorprendre i a animar als veïns i veïnes tant de Borriana com de les poblacions veïnes a sumar-se a la celebració del pròxim mes de febrer”.