La Tremendita homenajeará en Burriana a Juanito Varea
  • El dissabte 27 a les 20 hores l'andalusa pujarà a l'escenari del Teatre Payá amb el burrianense Patxi Ojana com a teloner


La cantaora Rosario la Tremendita oferirà aquest dissabte 27 de novembre un homenatge al cantaor borrianenc Juanito Varea en el Teatre Payà de Borriana, on estarà acompanyada del borrianenc adoptiu Patxi Ojana com a teloner.

L'andalusa, que pujarà a l'escenari a les 20 hores, a més de brindar homenatge al reconegut intèrpret borrianenc, també farà un repàs per l'art de la Paquera de Jerez, Lola Flores o Marchena, entre altres mestres, amb un espectacle en què els cantes per alegries, per seguiriyas, les soleàs per buleries i els tangos, estaran presents.

Rosario Guerrero, segona cita del festival Sons Flamencs, busca a través del seu estil personal i la seua tècnica vocal homenatjar les seues arrels, als mestres que la van precedir i dels quals beu en els seus espectacles.

Aquesta cantaora, compositora, productora, lletrista i instrumentista és considerada una de les més importants renovadores del flamenc, combinant l'estudi de la tradició amb un esperit renovador i investigador, com demostra en les seues últimes obresA tiempo, Fatum, Quasida o Delirium tremens. I així, en el seu últim treball, Tremenda, explora profundament aquesta dicotomia entre el que és tradicional i la contemporaneïtat, a base d'experimentació.

La trianera, que ha sigut reconeguda a tot el món i nominada en diverses ocasions als premis Grammy Llatins, arriba dissabte que ve com a cap cartell al Payà, acompanyada del bateria, percussionista i programador Pablo Martín Jones, en una jornada que obrirà el teló el grup local Patxi Ojana com a artista convidat.

Les entrades es poden adquirir des de 15 euros en Buraudio (C/ l’Escorredor, 58) els dimarts de 10h a 13h i els dimecres i dijous de 17h a 19h o a través de la Mar de Flamenca, enviant un email a <lamardeflamenca@gmail.com> o cridant al telèfon 692300293. També es poden adquirir online a través de <www.entradesborriana.com> i de <www.enterticket.es/eventos/rosario-la-tremendita-100831>.