Macarena Ramírez Borriana

• La guanyadora del programa The Dancer amb el premi a la millor ballarina d'Espanya presentarà el seu espectacle 8Letras 8Palos

• Ja es poden adquirir les entrades de platea amb una promoció de 18 euros i sense despeses de gestió en Buraudio o enviant un correu a <lamardeflamenca@gmail.com>

• Amb l'actuació d'aquesta artista comença el festival Sons Flamencs al Teatre Payà

 

La bailaora flamenca Macarena Ramírez arriba al Teatre Payà de Borriana el divendres 12 de novembre a les 21 hores amb l'espectacle 8Letras 8 Palos, amb el qual s'inicia el festival Sons Flamencs que organitza La Mar de Flamenca.

Les entrades ja es poden adquirir en <www.entertiket.es> i en Buraudio (l’Escorredor, 58) el dimarts de 10h a 13h i el dimecres i el dijous de 17h a 19h, per 15 euros més despeses de gestió. A més, les entrades de platea de les primeres files es poden adquirir promocionades a 18 euros i sense despeses de gestió en Buraudio o enviant un correu a <lamardeflamenca@gmail.com>.

A més, el dissabte 13 de novembre, la guanyadora del programa The Dancer de Televisió Espanyola impartirà una masterclass de ball flamenc. L'activitat serà a les 11 hores a la sala de ball del CMC la Mercè i les inscripcions es faran contactant amb el 692300293.

8Letras 8Palos

La bailaora gaditana oferirà un espectacle de flamenc al Payà en què posa en relleu la riquesa de l'art flamenc, a través dels diferents pals que componen aquest xou: Farruca, Malaguenya, Alegries, Martinet, Buleries, Taranto, Canya i Romanç.

Ramírez traslladarà al públic una lliçó magistral de l'art i el sentir flamenc que l’acompanya des de la seua infància a Chiclana de la Frontera, on va començar a ballar amb 4 anys. És graduada en dansa espanyola pel conservatori Maribel Gallardo de Cadis, va ser bailaora principal de la companyia d’Antonio ‘El pipa’, del cos de ball de l'espectacle La Pepa de Sara Baras i també bailaora solista. A més, també ha passat pel món del cinema, interpretant el paper de Lola Flores de xiqueta en la pel·lícula Lola.

L'actuació forma part del festival Sons Flamencs que se celebrarà entre el mes de novembre i desembre, amb l'actuació de Rosario La Tremendita i La Zambomba de La mar de Flamenca, entre d’altres. La iniciativa naix per a ampliar la programació cultural amb un toc de sons flamencs de diferents estils, englobant tant el flamenc tradicional com el més modern.

Per a obtindre més informació es pot contactar amb <lamardeflamenca@gmail.com> o amb el telèfon 692300293.