Alqueria Blanca Borriana

- Dijous que ve 30 de setembre a les 19 hores, amb el primer capítol de la nova temporada de la popular sèrie de la televisió pública valenciana


Borriana acollirà la preestrena de la nova temporada de l’Alqueria Blanca, en una sessió especial en el Teatre Payà dijous que ve 30 de setembre a les 19 hores, amb el primer capítol de la nova temporada de la reeixida i popular sèrie l’Alqueria Blanca, una de les produccions valencianes amb major repercussió en la història de la televisió.

Els seguidors i les seguidores de Borriana podran aconseguir gratis les entrades no només per a vore el capítol, sinó també per a poder fer-se fotos amb els elements promocionals elaborats per a l'ocasió. Com a gran reclam, podran gaudir de la presència d'alguns dels protagonistes més volguts de la sèrie, en aquest cas dels actors i actrius, com és el cas de Jaime Linares (Narcís), Cristina Fernández (Conxeta) i Pep Ricart (López Campos).

La presentació projecció anticipada, pretén acostar la sèrie als espectadors amb l’emissió en primícia del primer capítol de la nova temporada que s'emetrà en la televisió el 17 d'octubre, segons ha informat la cadena.

Així, les persones afortunades seguidores de la sèrie que aconseguisquen una entrada tindran l'oportunitat de vore un capítol abans de la seua emissió i podran fer-se fotos en els decorats i amb els elements promocionals preparats per a l'ocasió. A més, aquestes imatges formaran part de les galeries d'imatge que es publicaran en la web d'À Punt.

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a través de www.entradesborriana.com i en Buraudio (C/ l’Escorredor, 58). També es poden adquirir el mateix dia de la projecció a les taquilles del teatre des de les 18 hores, per ordre d'arribada, fins a completar l'aforament. Aquest esdeveniment està adaptat a la normativa sanitària vigent.