Twitch Borriana Solo DJ Font

- El dj borrianenc Font, juntament amb l’il·luminador Micky Díaz són els protagonistes d'un esdeveniment que s’emetrà en directe diumenge que ve


La pandèmia ha fet que l'agudesa en el sector cultural es dispare en diferents espais, però, sobretot, a través de les tecnologies de la informació i la comunicació i, més concretament, en les xarxes socials, que han viscut una explosió durant els últims mesos. Per això, l'Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Cultura, s'ha sumat a un projecte encapçalat pel borrianenc Dj Font per a celebrar un espectacle de música i llums en un enclavament tan emblemàtic de la localitat com el Centre Municipal de Cultura la Mercè.

De manera que aquest diumenge 28 de març a les 20 hores tindrà lloc la segona part del projecte Sol, un set en directe de Dj Font retransmès en streaming des d'una localització emblemàtica del municipi de Borriana. Es tracta d'una aposta cultural que aquesta vegada puja el nivell unint al xou a Micky Diaz, un dels millors il·luminadors de tot l’Estat. Una bona manera de continuar creant contingut en línia i mostrar una forma de cultura segura per a tots els que estem a casa a causa d'aquesta situació creada per la pandèmia.

L'edil de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que “la cultura experimenta canvis contínuament, i també en el seu consum, com en aquest cas, que es podrà gaudir a través de twitch i les xarxes socials”. La situació sanitària ha obligat el sector cultural a reinventar-se, i en el cas dels dj, Font “destaca per innovar i portar la música fins a casa, però amb l'al·licient de sumar ara un espectacle de llum en un lloc tan identitari com el Centre Municipal de Cultura la Mercè”.

Així doncs, diumenge que ve a les 20 hores es retransmetrà en directe el xou ‘Sol’ a càrrec de Dj Font i Micky Díaz, a través de www.twitch.com/font_ofcl, i també per la pàgina de Facebook de Borriana Cultura.