Reajuste de fechas de la progamación cultural del primer trimestre de 2021
  • Borriana Cultura adapta i adequa dates i entrades de la seua programació trimestral per als pròxims mesos


L'Ajuntament de Borriana ha anunciat la reestructuració de part de la seua programació cultural que va ser ajornada a causa de les noves mesures sanitàries decretades, tant per l'administració municipal, com per la Generalitat Valenciana.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que amb aquesta iniciativa es pretén “reubicar totes les activitats que hi havia programades, perquè les companyies compten amb les mateixes opcions i donar suport al sector” i, d'altra banda, informar també a totes les persones que van comprar entrades, sobre la manera de seguir amb les entrades per a l'espectacle, o per a la devolució dels diners.

Així, el concert de Ara Malikian previst per al divendres 5 de febrer en el Teatre Payà s'ha traslladat al pròxim dijous 22 d'abril. Les persones que ja havien adquirit l'entrada han rebut per part de la mateixa productora de l'artista la comunicació de canvi de data i de la validesa de les entrades ja adquirides i, cas de no poder assistir al concert en la nova data, les instruccions per a procedir a la devolució de les entrades. Actualment ja es poden adquirir les entrades per a la nova data.

Pel que respecta a l'emac. ha reubicat les dates de la seua celebració per als dies 11, 12 i 13 de juny. A més, el festival ha aconseguit mantindre el mateix cartell, amb tots els grups confirmats, i amb la mateixa distribució dins del cap de setmana. Les persones que ja havien adquirit l'entrada rebran per part de la plataforma de venda la comunicació de les noves dates i, cas de no poder assistir, les instruccions per a procedir a la devolució de les entrades.

Finalment, l'actuació de Jaime Caravaca i Grison Beatbox prevista per al diumenge 7 de febrer en el Teatre Payà se celebrarà el pròxim dia 9 de maig. Les entrades ja adquirides seran vàlides, i cas de no poder assistir a l'espectacle es podrà demanar la devolució de l'import de les entrades en l'empresa Buraudio (c/ Escorredor núm. 58 de Borriana) el dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 18h. També es poden adquirir les entrades per a la nova data.

D'altra banda, l'actuació de Joaquín Reyes, per ara, manté la seua data per al 27 de febrer en el Teatre Payà, sempre que les restriccions sanitàries ho permeten. Les entrades poden adquirir-se en www.yalastengo.com.

La regidoria de Cultura recorda que els horaris, dates i espectacles de la programació cultural estaran adaptats, tot complint la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració de cadascun. Qualsevol modificació s'informarà a través dels mitjans habituals amb l’antelació suficient.