ESpectaculo de 'La resistencia' para febrero en el Teatre Payà de Burriana
  • Els còmics del programa de La Resistencia estaran el 7 de febrer amb el seu espectacle adaptat a la normativa sanitària vigent
  • Les localitats es poden adquirir al preu de 5€ en platea i 4€ en amfiteatre
  • La venda anticipada d'entrades estarà oberta dimarts d'11h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h en Buraudio (C/ l’Escorredor, 58)

 Arriba a Borriana l'espectacle de Jaime Caravaca i Grison Beatbox procedents del programa de televisió La Resistencia. Aquesta vegada, el duo còmic torna a la càrrega aquesta temporada per a oferir un únic i irrepetible xou que mescla comèdia i beatboxing i, sobretot, molt de sentit de l'humor en un ambient participatiu i animat amb molta improvisació.

Si sou seguidors de La Resistencia en la cadena privada Movistar+, diumenge que ve 7 de febrer a les 19 hores, no et pots perdre l'espectacle que barreja monòleg i sons vocals a parts iguals en l'estil que els caracteritza. Stand up comedy, un espectacle en el qual oferiran escenes conjuntes de doblatge en directe, amb els millors monòlegs d'actualitat de Jaime Caravaca, i cançons impossibles de Grison amb la seua beatbox i el seu inseparable loopstation. Un espectacle còmic dels més irreverents.

Jaime Caravaca és un còmic murcià que participa en programes com ara Il·lustres Ignorants, Locomundo i La Resistencia. Per part seua, Grison Beatbox és el campió mundial de Boss Loopstation Contest, un art que consisteix a crear cançons i imitar-ne la instrumentació completa amb l'única ajuda de la veu i un loopstation. Capaços de mesclar humor i mímica amb versions de mítiques cançons. És al costat de Ricardo Castella la banda del programa de tv La Resistència que dirigeix David Broncano.

L'espectacle estarà adaptat a la normativa sanitària vigent i les localitats es poden adquirir al preu de 5€ en platea i 4€ en amfiteatre. La venda anticipada d'entrades estarà oberta dimarts d'11h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h en Buraudio (C/ l’Escorredor, 58).