ESpectaculo flamenco navideño en Burriana
  • L'espectacle començarà a les 18h i el preu de les entrades oscil·la entre els 5 i els 7 euros

  • Aquesta tradició nadalenca transformarà l'escenari del teatre en un pati andalús amb un elenc d'artistes valencians que comptarà amb la borrianenca Ana Llopis

El Teatre Payà de Borriana transformarà el seu escenari en un pati andalús diumenge que ve, 3 de gener, amb l'espectacle de Zambombá Flamenca presentat per la companyia La mar de flamenca, que ha omplit els teatres i places de la província de Castelló.

Les zambombás, una simbiosi de nadales aflamencades i balls flamencs, són una tradició nadalenca típica de Jerez de la Frontera, en particular, i d'Andalusia, en general. Declarades com a Bé d'Interès Cultural en 2015, és una celebració nadalenca que té el seu origen en la convivència veïnal organitzada als patis de les cases durant aquestes dates.

Referent a la programació de l'espectacle, el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat la trajectòria de l'associació cultural La mar de Flamenca i “el seu treball per mantindre viva la cultura flamenca amb artistes locals i en terres valencianes”.

Entre l'elenc d’artistes, dirigits per Silvia Carrillo, es troben les guitarres del valencià Juan de Pilar i el benicassut Ivan Gómez, les veus de Pilar Pacheco i el gadità resident a Almassora Antonio el Bola i, com a bailaoras, participaran en l'espectacle la borrianenca Ana Llopis i Sara Santos, establida a Benicàssim.

Per a poder assistir caldrà reservar prèviament la butaca enviant un correu electrònic a lamardeflamenca@gmail.com, per a controlar l'aforament i registrar les dades dels assistents, en compliment de les normes de prevenció sanitària.

Les entrades es poden comprar a través d'Entertiket o en taquilla, des d'una hora abans que comence l'espectacle, per 5 euros en l’amfiteatre i 7 en platea. Els menors de 5 anys podran entrar gratuïtament.