• Després de sis mesos sense actuar davant els veïns i veïnes ixen a la plaça Major per a animar a la població

La Banda Simfònica de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca eixirà al carrer aquest diumenge, 13 de setembre, per a reprendre després de sis mesos l’activitat musical per la vila de Borriana. La plaça Major és el lloc triat, pel seu simbolisme i també per a complir amb totes les mesures de seguretat que pertoquen, tant per als músics, com per al públic assistent.

La directora de l'agrupació musical, Norma Comes, ha assegurat que “es tracta d'un concert de banda a l'ús al carrer, una vetlada a la ‘fresca’, en què es podrà escoltar un repertori amè i variat basat en pasdobles moderns, musicals i música de cinema”.

L'agrupació musical va reiniciar els assajos al seu local fa unes setmanes, i l'objectiu de la banda és poder celebrar el primer concert després de la quarantena, en el qual els veïns i veïnes de Borriana puguen gaudir de la música en directe i amb totes les mesures de seguretat.

El concert se celebrarà aquest diumenge, 13 de setembre, a les 20 hores a la plaça Major. Durant el concert es podrà escoltar diversos pasdobles moderns, un arranjament sobre l'arxiconegut musical d’El Fantasma de l'Opera de Lloyd Weber, un altre arranjament sobre la banda sonora de Cinema Paradiso d'Ennio Morricone, i una peça colorista, coneguda i plena de matisos, com és Saga Candida.

“Un concert amb música molt amable perquè la gent de Borriana puga tornar a escoltar música als carrers i places de la ciutat, i aquesta en concret a la plaça Major”, ha explicat la seua directora, Norma Comes.

El recital comptarà amb totes les mesures sanitàries, i les distàncies necessàries entre músics, i entre el públic per a gaudir d'un concert de música amb total seguretat, perquè com ha manifestat el regidor de Cultura, Vicent Granel, “la cultura ha de seguir en la societat, com un pilar fonamental”