La biblioteca vuelve abrir sus puertas, covid19

La Biblioteca Municipal de Borriana tornarà a obrir les portes per al préstec i la devolució de llibres amb cita prèvia, dilluns que ve 25 de maig. L'horari d'obertura per al públic serà de 9.30h a 14h, i serà necessari demanar cita prèvia als telèfons 96403391 i 691674171.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que “anirem pas a pas, primer amb el préstec i la devolució de llibres per cita prèvia i, en la fase següent, ja donarem accés a la sala de llibres de la biblioteca”.

Les persones usuàries de la biblioteca hauran de concertar la cita prèvia a través dels telèfons i, si es possible, hauran de proporcionar el títol del llibre, perquè estiga preparat en el seu moment. La Biblioteca Municipal de Borriana compta amb un catàleg en línia de tots els títols que té en: http://biblioteca-opac.burriana.es/jopac/controladorconopac?action=busquedaavanzada.

Marcat pel protocol bibliotecari de la Fase 1, els usuaris no podran accedir a la col·lecció; i serà el personal de la biblioteca el que els proporcione els llibres que sol·liciten. Així mateix, els llibres retornats passaran una quarantena de 14 dies. D'altra banda, tampoc es permet la lectura en sala, ni l'accés als ordinadors.

Els usuaris hauran d'acudir a l'hora citada en el Centre Municipal de Cultura la Mercé per a poder accedir al primer pis per l'itinerari marcat. És imprescindible l'ús de màsqueres, i adoptar les mesures higièniques i sanitàries adequades, com ara, mantindre la distància de seguretat, respectar la senyalització i desinfectar-se les mans.