El president de la Borriana Big Band, Jose Ramon Gavara, juntament amb el director de l'Orquestra, el borrianenc Juanjo Carratalà, s'han reunit amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, per presentar-li el nou cartell i convidar-lo a gaudir de la presentació que, després de molts mesos de treball, amb una forma molt particular de fer i sentir la música popular valenciana, presenta el nou disc el 7 de febrer de 20h a 22.30h al teatre del Raval de Castelló.

El nou CD conté un recull dels temes sota el títol Peix Enamorat i està destinat a seguir la mateixa trajectòria que l'anterior àlbum, el qual, amb poc més d'un any de vida, va estar un dels nominats a artista revelació dels Premis Carles Sants de la Música Valenciana i com a millor àlbum en els Premis Tresdeu 2018.

Peix Enamorat és un projecte dinàmic, potent i personal, que compta amb arranjaments originals del seu compositor i director Juanjo Carratalà, reconegut productor musical, músic professional, compositor i arranjador que amb un llarg i extens recorregut musical i discogràfic, ens presenta una obra plena de ritme, encant i bellesa. Amb tot, Peix Enamorat és en realitat fruit d'anys d'investigació de la música tradicional valenciana per part del seu creador.

Una caixa de sorpreses amb una magnífica travessia per aigües mediterrànies en què el deliri per la música traça les coordenades perfectes per gaudir d'un espectacle inimaginable. A més, aquesta proposta atrevida, que es nodreix de les arrels culturals valencianes, aconsegueix fusionar en un mateix treball la música d'autors que han fet història a les comarques valencianes, com ara, Paco Muñoz, Miquel Gil, Aspencat, entre d’altres, versionant, orquestrant i capgirant-los amb un estil diferent.

El creador incorpora diferents instruments per crear un ambient explosiu i, alhora, harmònic. A més, una de les noves apostes és la incorporació, en aquest àlbum, d'un tema inèdit amb el títol "Les teues mans", musicat pel mateix Juanjo Carratalà i amb lletra d'una poetessa contemporània. Un tema que pretén reforçar el treball de les dones al llarg de la història. Un treball que s’ha mantingut callat i que amb la dolça veu de la cantant del grup, encendrà la llum d'un nou camí.

Tot això és possible gràcies a la formació musical, a l'orquestra versàtil, amb potencial i capaç d'interpretar des d'un tema clàssic de jazz, fins a un tema de rock o llatí, entre d'altres. Borriana Big Band atrapa, trasllada a les arrels Valencianes per a omplir de goig els oients. Sens dubte, L'orquestra Borriana Big Band és un espectacle que fa gaudir sense límits i Peix enamorat, un disc que tots haurien d'escoltar.

Les entrades tenen un preu de 12 euros amb el disc inclòs i es poden aconseguir en la pàgina notikumi.com.