La programació cultural de l'Ajuntament de Borriana inclou cada any una cita especial per al concert del segon dia de Nadal protagonitzat per la Coral Borrianenca, el dia 26 de desembre a les 19 hores al Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana.

El centre cultural omplirà les cadires per a gaudir de les tradicionals cançons de Nadal populars, al mateix temps que lliurarà el premi del Concurs d'Harmonització de Nadales Populars Valencians al guanyador, Sergi Bosch i Alcaina, per l'harmonització de la nadala popular "A Betlem me'n vull anar".

La Coral Borrianenca, per la seva banda, interpretarà a l’inici del concert les nadales guanyadores de les tres edicions anteriors del concurs d'harmonització de nadales populars valencians i estrenarà l'accèssit i l'obra guanyadora d'aquesta cinquena edició.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, convida tots els borrianencs a gaudir d'un concert molt especial que ja és cita obligada en el calendari musical de la ciutat. Una cita que serè amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament i que permet gaudir del moment d’il·lusió i màgia del Nadal.