Amb motiu de la celebració del tercer aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, el Museu Faller de Borriana obrirà les portes el proper divendres 29 de novembre a les 19h per a projectar el documental La falla i el seu Procés ».

Un projecte audiovisual de Vicente Martí, de 20 minuts de duració, sobre el pas a pas de la construcció de la primera falla de la plaça de l'Ajuntament de València en 1995 realitzada pel mestre i artista faller de Borriana José Pascual Ibáñez, conegut com «Pepet»

En l'acabar l'acte de celebració, el món faller durà a terme un homenatge a Elena Pastor i Julia López, Reina Fallera Major i Reina Fallera Infantil de Borriana 2020, respectivament, amb la fotografia oficial que presidirà el museu aquest nou any de regnat.

El museu estarà obert els dimarts, els dijous i els dissabtes de 17h a 20h per a la seua visita. A més, es podran concertar visites per a grups a la Casa de la Cultura la Mercè o telefonant a la Secretaria de l'Alcaldia.