Aquest divendres 29 de novembre a les 22h al teatre Payà de Borriana tindrà lloc el segon espectacle programat en l'agenda cultural del mes de novembre.

La setmana passada gaudíem d’El Bolero de Ravel, una representació de cinc peces coreogràfiques que anaven del pur estil clàssic al contemporani. Però és aquesta vegada amb Amura, que podrem gaudir d'un show en què el flamenc es convertirà en el fil conductor d'una conversa entre el violoncel·lista francés Matthieu Saglio, el guitarrista flamenc José 'El Piru' i la cantaora i ballarina Isabel Julve.

Aquesta unió recrea un diàleg espontani amb cordes que compon un arc de Sant Martí sonor de mil matisos en què el flamenc adquireix un paper fonamental. És aquest estil la terra d'origen per al 'Piru' i Isabel Julve i terra d'aventura per al violoncel, Matthieu Saglio, que el descobreix seguint la via clàssica (medalla d'or en el Conservatori de Rennes, França, el 1995), però molt prompte defuig de qualsevol academicisme i comença a acostar-se al jazz des de l'any 1996, per després iniciar-se en nombroses músiques del món.

'El Piru' es va formar amb els grans mestres de la guitarra flamenca, a Andalusia. Molt prompte va anar forjant un estil molt personal, caracteritzat per una gran elegància i per la seua facilitat natural per acompanyar les veus dels cantaors.

Isabel Julve, després d'estudiar dansa clàssica, música, flamenc i cant a Madrid i València, va començar a participar en gires internacionals amb artistes de renom com la Tani, Morenito de Iyora i Chicuelo, entre d'altres. Des de finals dels anys 80, Isabel Julve ha participat en les més prestigioses associacions de flamenc de València.

Les entrades són de 5 € en platea i de 4 € en les butaques d'amfiteatre i ja estan a la venda en Buraudio (Escorredor, 58), de dilluns a divendres de 10h a 13h, i dimarts i dijous de 18h a 20h. A les taquilles de teatre Payà estaran a la venda una hora abans de cada espectacle.