Este pròxim divendres, dia 22 de novembre, de 17.30h a 20.30h; dissabte 23 i diumenge 24, de 9.30h a 13.30h i de 17.30h a 20.30h al CMC la Mercé tindrà lloc el mercat de col·leccionisme que acompanya l'exposició Univers Playmobil Borriana. Quatre expositors vinguts des de Catalunya, Madrid i Andalusia faran les delícies dels aficionats i col·leccionistes de Playmobil amb la venda de peces de col·lecció, vintage o custom, a més de referències limitades, curiositats i les últimes novetats del mercat.

Univers Playmobil Borriana ha sigut, des del mateix dia de la inauguració, un gran èxit de públic, i ha rebut visites de ciutadans de Borriana, d'altres ciutats de la província de Castelló i, fins i tot, de veïns d'altres comunitats autònomes.

Amb motiu de la celebració del mercat de col·leccionisme, l'exposició Univers Playmobil Borriana ampliarà el seu horari habitual de les vesprades, i es podrà visitar també de matí amb el mateix horari del mercat.

El regidor de Cultura Vicent Granel anima a tots els borrianencs i ciutadans de les poblacions veïnes "a gaudir de l'exposició Univers Playmobil al CMC la Mercé aprofitant l'esdeveniment del cap de setmana i l'ampliació de l'horari de visites".