Pilota valenciana y una actuación abren la celebración del 9 d'Octubre en Burriana

El Trinquet Municipal de Borriana acollirà aquest dissabte els primers actes de les celebracions del 9 d'octubre. A les 17.30h en el Trinquet Municipal s'iniciarà la partida de pilota valenciana entre J. Salvador i Carlos contra Carlos i Bueno.

Seguidament, a les 20h tindrà lloc l'actuació de Toni de l'Hostal. De l'Hostal, a meitat camí entre cantautor i monologuista es caracteritza per l'humor àcid i algunes vegades irreverent, va debutar a principis de la dècada dels 2000, i va ser triat Figura Mundial en la IV Trobada de Figures Mundials celebrat a la Ribera, en 2004.

En 2005 va participar en la revista satírica La Cabota i en el programa de televisió de Tele Sueca Maemeua. També aquell any funda la Valenciclopèdia, enciclopèdia satírica en línia inspirada en la Uncyclopedia, de la qual és la versió en valencià-català. En 2010 publica el seu primer disc, amb la formació Els Maedéus. Posteriorment tindrà una secció fixa en el programa de Ràdio Godella Ciutat Tanatori, que en 2012 canviaria el seu nom pel de Kalebarraka.