El Centre Municipal de Cultura La Mercé ha acollit un nou cicle les Audicions Didàctiques de la Banda Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, dirigida per Norma Comes, que es realitzaran de nou dimecres que ve 23 de març en tres sessions a les 9'30, 10'30 i 11'30 hores.

 Els alumnes participants tenen entre 10 i 17 anys i interpreten un programa d'obres preparades especialment per a un concurs de joves compositors i adequades per a la participació del públic.

El programa oferit enguany inclou les obres “Acrobacies” d'Hugo Chinestra, “Vaixell Pirata” de David Postiguillo, “El Capità Corxera” de Guillermo Ruano, “Donyets” de Juan Daniel Jover i “The Bombastic Bombardon” de Edrich Siebert.

En aquesta edició la Banda Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca està acompanyada per la tuba solista Martín Urbaneja. Per aquest motiu en l'obra “The Bombastic  Bombardon” la tuba adquirisca gran protagonisme.

Durant les dues jornades d'audicions, organitzades per la Regidoria de Cultura i l'Agrupació Filharmònica de Borriana, està prevista l'assistència com a públic de 2.300 alumnes de 1º a 5º de primària, que acudiran a gaudir d'aquestes audicions que porten més de 10 anys realitzant-se.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que “aquestes audicions són un magnífica oportunitat tant per als joves intèrprets com per als escolars que assisteixen com a públic. Creiem que és una bona manera d'acostar la música als joves i despertar en ells l'interès per la música de banda”.