presentació a la fresqueta

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el tècnic de l'àrea, Rafael Marañón, han presentat la programació teatral que es realitzarà durant el mes de juliol a la Torre del Mar, que aquest any arriba a la seua catorzena edició. Com es ve celebrant habitualment seran quatre les actuacions, una cadascun dels divendres del mes de juliol. Totes elles tindran lloc a les onze de la nit i seran totalment gratuïtes. Els espectacles són de companyies valencianes professionals i s'inclouen dins del circuit de teatre de l'Institut Valencià de Cultura, amb el qual l'Ajuntament continúa el seu conveni de col·laboració, dins de la modalitat A.

Aquest pròxim divendres, dia 5 de juliol, el cicle s'encetarà amb l'espectacle conjunt de dues còmiques mediàtiques i televisives: Maria Juan i Pepa Cases. En Pepitaimariua ens trobarem un espectacle d'humor, de monòlegs, d'improvisació i de moltes sorpreses perquè amb estes dues còmiques valencianes mai se sap el que pot passar.

El dia 12 de juliol, tindrem a la Torre del Mar a Darío Piera amb l'espectacle de màgia i mentalisme Més enllà dels somnis. Una bona estona que converteix allò que passa a l'escenari en un viatge pel món dels somnis on es difumina el possible i l'impossible. Viu en primera persona una de les experiències més sorprenents, divertides i increïbles. Tota una espectacular vivència que ens farà vibrar, sorprendre'ns, riure...

El dia 19 de juliol l'humorista Blay ens presentarà L'humor de Blay en viu. Serà un espectacle d'humor, al més pur estil one man show, on aquest gran còmic posa tot el seu talent humorístic al servei de l'espectador. Un xou dinàmic, diferent i divertit, ple d'imitacions, monòlegs, paròdies, acudits, interacció amb el públic, música, cançons i riures, molts riures.

El dia 25 de juliol, Óscar Tramoyeres tancarà el cicle amb l'espectacle Mare no hi ha més que una (gràcies de Déu). Amb un humor directe i quotidià, este és un monòleg en el qual es va a parlar de les mares, de com són (perquè totes són molt paregudes), de com parlen, de les frases que utilitzen per a comunicar-se amb tu, de tot allò que les preocupa (que quasi mai és el mateix que et preocupa a tu) de per què si elles tenen fred... t'abriguen a tu i no a elles. Totes estes coses que encara que no te n'hages adonat, formen part del clan secret de les mares…