actividades culturales

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana reprèn les activitats després d'una breu parada amb motiu de les festes falleres, que han tingut lloc durant la darrera setmana a la capital de La Plana Baixa. Per al que queda del mes de març s'han programat fins a tres activitats, mentre ja està preparada la nova programació per als mesos d'abril, maig, juny i juliol, amb gran quantitat d'actes i iniciatives per a tots els públics i totes les edats.

El divendres dia 29 a les 19 h al CMC La Mercé s'inaugurarà La via invisible: un breu recorregut per la història dels feminismes. Una intervenció d'Angie Vera. L'artista borrianenca proposa una intervenció pictòrica que abasta des de la Revolució Francesa, fins a l'actualitat, passant pel moviment sufragista i d'altres, per fer un breu relat de l'acció de les dones en la defensa dels seus drets.

El mateix divendres dia 29 a les 22.30 h, el Teatre Payà rebrà a les monologuistes Patricia Espejo, Carol Tomás i Eva Cabezas en l'espectacle Women Comedy de Comedy Plan. Un espectacle 100% protagonitzat per dones. Patricia Espejo amb el seu humor absurd i superrealista, Carol Tomás amb el seu humor pròxim i de la terreta i Eva Cabezas còmica informal, directa i canalla. Les tres han gravat monòlegs per a programes de televisió com Comedy Central o À Punt.

Per al diumenge dia 31 a les 19 h al Teatre Payà, Cultura ha programat l'obra de teatre familiar Les 7 diferències de la companyia El pont flotant, la qual va obtenir el Premi de les Arts Escèniques Valencianes al millor espectacle per a xiquetes i xiquets. Les 7 deferències és un cant a la curiositat, la naturalitat i l'humor amb què els més menuts viuen la diferència però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l'hora de relacionar-nos amb persones molt diferents.

Les entrades anticipades per als espectacles al Teatre Payà es poden aconseguir en Buraudio (Escorredor, 58), de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del teatre una hora abans de cada funció. Hi haurà descomptes del 25% de l'import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental.