concurs literari Borriana

El President del Rotary Club Borriana, Pedro Sancerni, i el regidor de Cultura, Vicent Granel, al costat del també membre del club, Álvaro Capella, han lliurat en el saló de plens de l'Ajuntament de Borriana els premis amb els quals s'ha dotat a l'onzena edició del Concurs Literari organitzat per l'entitat. En aquesta edició el tema del concurs era «dar de sí sin pensar en si».
En aquesta ocasió, Carlos Tejedo Fuster, del col·legi Salesià, ha aconseguit ser el triat pel jurat com a mereixedor del primer premi consistent en un viatge a un país d'Europa per a realitzar un Camp, que consisteix en una trobada de joves de tot el continent i a través de la qual es participa en una experiència multicultural, integradora, d'acceptació de la diversitat i d'aprenentatge d'anglès. Mentre, Miguel Alegre Gallén, de l'IES Llombai, ha sigut premiada amb el accèsit i una tauleta electrònica.
El concurs està dirigit a l'alumnat de primer i segon de Batxillerat dels tres centres educatius de la ciutat, l'IES Jaume I, IES Llombai i el Col·legi Salesià. Tal com ha destacat Domingo en la seua intervenció prèvia al lliurament dels premis, "volem acostar-nos a la gent jove, i que a través d'aquest concurs pedagògic coneguen la labor i el significat que té el Rotary Club". Per la seua banda, el regidor de Cultura a Borriana, Vicent Granel, ha volgut "agrair a Rotary Club que per desè any consecutiu organitze el concurs, i animar als i les joves premiats a seguir escrivint i tenint passió per la literatura, ja que malgrat la seua joventut han mostrat una gran capacitat d'imaginació i creació literària".