MUSICAL

El Teatre Payà de Borriana acull aquest cap de setmana la representació del musical “7 de Septiembre”, amb una gran aposta de música i veu en directe que mai abans s'ha pogut veure en la localitat de la Plana.
Després del seu pas i gran acollida a Onda el mes de novembre passat, 7 DE SEPTIEMBRE, el musical que reviu la dècada dels 80 amb un recorregut per les mítiques cançons del famós grup espanyol: MECANO, arriba a Borriana.
Un ampli elenc de més de 40 persones dóna forma a la història de 7 DE SEPTIEMBRE que, amb veus i orquestra en rigorós directe, retornaran als assistents a l'època dels 80 amb una infinitat d'emocions que no es poden perdre.
L'edil de Cultura, Vicent Granel, convida a veïns i veïnes de Borriana poder comprovar el treball d'un grup d'artistes de Borriana que han posat l'obstinació per a aconseguir un resultat excel·lent sobre l'escenari. L'Associació Veus-Música és l'encarregada de presentar un espectacle, en el qual la *orquestra estarà en el fossat del Teatre Payà, que al costat de les veus en directe, farà que el musical es puga viure en primera persona per part de tots els assistents.
Les funcions per a aquest cap de setmana seran el divendres a les 22 hores i diumenge a les 18 hores. La venda d'entrades es realitza en el Centre Adagis de Borriana, al carrer Sant Jaume, de 16 a 20 hores. Cal destacar, que l'espectacle recaptarà fons per a Creu Roja Borriana, per la qual cosa a més de la part artística, es mostra la solidària, en la qual cadascun dels espectadors contribuirà a això.