EMAC 2019

A poc més de dues setmanes per a la celebració de la quarta edició de l’emac. que liderarà la música de Soleá Morente, l'organització ha anunciat aquest matí els horaris de les diferents activitats, tallers, concerts i sessions de dj’s que es podran trobar a Borriana. Com ja es va revelar fa alguns mesos el emac.2019 tindrà lloc el cap de setmana del 15 al 17 de febrer amb el CMC La Mercè com a centre de totes les activitats d'aquest esdeveniment cultural multidisciplinari el qual conjuga les millors propostes de música avançada juntament amb l'art més contemporani.
Els concerts es concentraran durant les jornades del dissabte, en el Escenari emac. (Jardí arqueològic), divendres i diumenge en el Escenari Amfiteatre (a l'interior del claustre). Tornaran les vermout sessions que tan bona acollida han tingut en anteriors edicions ampliant horaris i participants, amb una bona col·lecció de dj’s els quals aportaren la millor música. També tornaran les off-parties en el Naraniga Club.
En l'apartat musical destaca la programació, per la qualitat dels grups amb els quals comptaran els diferents escenaris de l’emac.2019. Destacant les actuacions del diumenge en el claustre del CMC La Mercè de Soleá Morente, Núria Graham, Ganges y Nomembers.
emac.2019 recupera els concerts en la seua jornada inaugural amb dos noms de pes com són: María Jose Llergo i Marc López i la volta als escenaris de Pleasan Dreams. Aquests concerts estaran precedits per l'actuació de dansa contemporània del grup danShe__
Per a la jornada del dissabte podrem trobar des del rock de Vera Fauna i My Expansive Awareness fins a l'electrònica de AKKAN, Chelis, Delaporte y Salfvman, passant pel so tropical de Acoraçao.

emac.art
La zona coneguda com emac.art, a l'interior del claustre del CMC La Mercé, obrirà les seues portes el divendres 15 i estarà oberta durant tot el cap de setmana i es podrà visitar lliure i gratuïta. Dins del CMC trobarem diferents zones, la dedicada a la Fira de Creacions Artistiques, una galeria completa dedicada a les il·lustracions recollides en la revista commemorativa del X Aniversari de la web cultural "nomepierdoniuna", il·lustracions aportades després de la col·laboració entre aquesta web i el propi emac.
La quarta edició del emac. comptarà amb diferents tallers, uns dedicats al dibuix, com a “Il·lustració i Feminisme” impartit per l'artista Nometoquesloscopys” i el segon d'ells de "Escriptura creativa" que estarà impartit per David Silvestre i Adriana Delgado. Per a participar en aquests tallers serà necessari enviar un mail a: borrianaemac@gmail.com
Com a novetat aquest emac.2019 s'instal·larà la "taquilla inversa" per a les jornades de divendres i diumenge, aquesta estarà instal·lada al costat de l'eixida de l’Amfiteatre en l'estand de la Fundació Le Cadó, les aportacions són voluntàries, tot el recaptat anirà destinat a aquesta fundació implicada a ajudar la investigació contra el càncer de mama.
Tant des de l'Ajuntament de Borriana com des de l'organització de l’emac.2019 recorden que totes les activitats són de lliure accés i gratuïtes, fins a completar els diferents aforaments.
Per a qualsevol dubte o consulta es pot contactar en les diferents xarxes socials de l’emac. o al mail : borrianaemac@gmail.com.