EMAC 2019

La recuperació d'espais amb finalitats culturals està entre els objectius del col·lectiu emac.borriana, per això que aquest nou esdeveniment a la ciutat de València té com a centre l'antic convent recuperat i rehabilitat per a usos culturals com és Convent Carmen. Aquest canvi d'usos té certes semblances amb el qual va patir l'antic convent de la Mercè de Borriana en convertir-se en el Centre Municipal de Cultura La Mercè i ja diversos anys després d'aquesta recuperació a la “casa” del emac.borriana.
En l'esdeveniment que tindrà lloc el dia 9 de febrer, només una setmana abans de la nova edició del emac. el col·lectiu borrianenc portarà fins a l'antiga capella del Convent Carmen una bona mostra de l'essència emac. Un esdeveniment centrat en els sons d'avantguarda acompanyats per uns visuals especials per a aquesta ocasió i que comptarà amb tres referències fonamentals per a entendre la progressió de l'esdeveniment celebrat a la ciutat de Borriana.
La primera d'elles serà Fon Smith, dj resident en diversos clubs de la ciutat de València i músic en un dels grups més interessants rugits en els últims temps a la ciutat, ha preparat un set especial per a l'ocasió el qual servirà d'arrencada perfecta per a aquest esdeveniment. Després d'aquest prendrà el relleu The Look, productor i dj de música electrònica nascut a Castelló i relacionat amb el emac. des de la seua primera edició, ens presentarà un live! d'electrònica acompanyat per uns visuals que està creant especialment per a aquest esdeveniment en el Convent, sens dubte un dels artistes més interessants de la incipient escena electrònica valenciana al qual no cal perdre de vista.
Ja per a rematar i reunint-se de manera especial per a aquest esdeveniment comptarem amb, Cinépoème : unió entre el músic Marat Mode i l'artista visual Mar Reykjavik, els qui ens portaran un set de més de dues hores combinant la millor electrònica amb uns visuals, els quals estaran creats en directe. Sens dubte un espectacle que no t'hauries de perdre.
Tot això en Convent Carmen (Plaça del Portal Nou, 6, València) amb entrada lliure, fins a completar aforament i on el públic podrà trobar informació del emac. i adquirir marxandatge de l'esdeveniment borrianenc.